VIP-Upgrade actie 2019

Genieten vanaf de 1e rij?

Op 8 december 2019 is de negende editie van het SAP Event. Honderden atleten maken zich op voor de strijd om de hoogste podiumplaatsen in verschillende disciplines van fysiek wedstrijden en powerlifting.

ieder jaar weer is het een waar spektakel dat je niet wilt missen. Tijdens de SAP cup tonen de atleten het resultaat waar ze maanden voor getraind hebben en iedere bezoeker heeft wel een bekende die als deelnemer op het podium zal staan. natuurlijk wil je een goede plek in de zaal bemachtigen. maar wat nu als we speciaal voor jou een plek op de 1e rij reserveren?

VIP-Upgrade actie

Koop je een ticket als deelnemer of als bezoeker dan maak je kans op een VIP-Upgrade. In de maand november zullen we vier keer een winnaar trekken uit alle verkochte tickets. De winnaar wint een VIP-Upgrade voor 2 personen bestaande uit:

 • Gereserveerde stoelen op de eerste rij
 • Goody bag van de sponsoren
 • Biertje en wijntje
 • geldig voor 2 personen

Let op: de upgrade is geen toegangskaartje, maar geeft recht op enkele VIP privileges.

De VIP-Upgrade is exclusief voor de winnaars en kan niet los aangeschaft worden. Met ons contact hierover opnemen heeft dan ook geen zin. Dus koop je tickets in de maand november en maak kans op een VIP-Upgrade.

Vier trekkingen in november

In totaal komen er vier winnaars uit deze actie, die elk met 2 personen een VIP-Upgrade ontvangen. Alle tickets (die niet winnen) doen bij iedere trekking weer mee. Dus ben je van plan naar SAP Event te komen, koop je tickets dan nu al, zodat je vier keer kans maakt op de VIP-Upgrade. De exacte trekkingsdata houden we geheim. Waarschijnlijk is de eerste trekking nog deze week!

2 comments on “VIP-Upgrade actie 2019

 • cindy simons

  Hoi graag zou ik deze vip kaarten willen winnen voor mijn vriend en mij ik zou dit hem kado willen doen omdat hij nu zo keihard heeft getraind en gedieet voor zijn 1 ste plaats belgisch kampioen en 1 ste plaats wereldkampioen in toulouse dit jaar het zou fijn zijn mocht hij dit kado krijgen wij komen zoals alle jaren zeker kijken grtjs

 • Frank Zegers

  Dag Cindy,

  Wat een super prestatie! dat verdiend zeker respect. Echter is de VIP-Upgrade niet bedoeld als waardering voor een bepaalde prestatie en iedereen, die kaartjes heeft gekocht, maakt evenveel kans om deze Upgrade te winnen. het is een loterij en Harry de Jonge zal vanmiddag een eerste winnaar trekken uit alle tot dan toe verkochte kaartjes. Mocht je kaartjes aangekocht hebben, dan doe je met alle vier de trekkingen mee.

  We hopen jullie zeker te zien tijdens SAP Event 2019.

  Groet, Frank

Comments are closed.