SAP EVENT 2019 Zondag om 10:00 open

Zondag 8 december gaan de deuren om 10:00 uur open voor het publiek. De stands op de expo zijn dan ook geopend en vanaf 10:15 start DRC cup Powerlifting.

De SAP Cup 2019 vindt plaats in een aparte theater zaal met ongeveer 750 zitplaatsen. Wil je zeker zijn dat je een goede plek hebt, kom dan op tijd. Buiten de zitplaatsen is er overigens voldoende ruimte om de wedstrijden van de SAP Cup te bekijken.

Het gangpad tussen de rijen met stoelen moet in verband met de veiligheid vrijgehouden worden. Als je plaats neemt, schuif dan helemaal aan en laat geen lege stoelen tussen jezelf en andere bezoekers. Op deze manier hebben er meer mensen de gelegenheid om van de SAP Cup rustig te genieten.

Op de voorste rijen zijn stoelen gereserveerd. Deze stoelen gereserveerd en daar mag je dus niet zitten. Ook niet als er een heleboel leeg zijn en ook niet heeeeel eventjes.

De prijzen zijn ook dit jaar weer erg mooi!

Op zaterdag was ik al vroeg in Veldhoven en kon een foto maken van de SAP Cup prijzen van 2019. Zeker de overall prijzen zijn spectaculair.

 

Wie gaat er in 2019 met deze mooie prijzen naar huis?

Kom morgen ook naar Conference Centre Koningshof in Veldhoven en kom zelf kijken. Kaartjes koop je eenvoudig online via onze website. Aan de kassa kosten ze € 30,= en online € 25,= Voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 15,=. Wil je ze toch liever aan de kassa kopen, neem dan cash geld mee (pinnen is aan de kassa helaas niet mogelijk).