SAP Event 2019 succesvol verlopen

De negende editie van SAP Event ligt al weer een dag achter ons. Als organisatie kijken we terug op een succesvol evenement. De nieuwe opzet met alles klasses van de SAP cup op een dag is goed bevallen. De opbouw van de stands rondom de foodcourt was voor de bezoekers en voor de standhouders een groot succes. DRC Powerlifting liet mooie wedstrijden zien. De spektakulaire Strongman Battle was zeker een hoogtepunt tijdens SAP Event 2019.

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en is het uitdagend om een dergelijk groot evenement vlekkeloos te laten verlopen. Als organisatie beleven we er veel plezier aan en kunnen we gelukkig ieder jaar weer vertrouwen op de vele vrijwilligers, die zich voor SAP Event belangeloos inzetten. Zonder deze vrijwilligers zou SAP Event niet mogelijk zijn.

Ook in de media was er aandacht voor de SAP cup. Zo werd Rene Groenen door Omroep Brabant geïnterviewd. En maakt Omroep Brabant tevens een portret van Remco krijgsman, die dit weekend aan zijn eerste MAP wedstrijd deelnam. Op de website van Omroep Brabant kun je het video verslag bekijken.

Rene Groenen in gesprek met Omroep Brabant in de stand van Flex Challenge

SAP event is een perfecte mix van sport en entertainment. In een ontspannen ambiance is er voor iedere bezoeker op ieder moment iets te beleven. Een hele dag vol (beginnende) Bodybuilding, Bikini fitness en Men’s physique wedstrijden. Krachtmetingen tijdens de DRC cup powerliften en tijdens een echte Strong Man Battle. Op de vele stands konden bezoekers en deelnemers profiteren van scherpe aanbiedingen en sale acties.


Spektakel in de stand van Body&shape store tijdens SAP Event (video)

 

10 jaar SAP Event in 2020!

SAP Event bestaat in 2020 10 jaar en we willen de komende editie dan ook groots uitpakken.

Houd onze social media en deze website in de gaten, want voordat je het weet staat SAP Event 2020 voor de deur. heb je de afgelopen editie gemist, zorg dan dat je er in 2020 zeker bij bent.

Bedankt voor je bezoek of deelname aan SAP Event 2019 en tot 2020!