S.A.P. Weekend programma definitief bekend

S.A.P. Weekend 2018

het programma voor 8 en 9 december is nu definitief!

Het Strength and Physique Weekend 2018 kent dit jaar een nieuwe opzet met meer aandacht en ruimte voor de vier grote sportevenementen!

Deze grote sportevenementen krijgen dit jaar allemaal hun eigen grotere arena met eigen tribunes, omringd door voor hun relevante expo stands.
Uiteraard is er ook weer een groot foodcourt waardoor de gezellige sfeer die kenmerkend is voor het SAP Weekend nog meer wordt benadrukt.

De evenementen zijn:

Njoya League Nationale finale

Na vele voorronden komen de 320 allerbeste crossfitters van deze League naar Veldhoven om met hun team te proberen de felbegeerde titel in huis te halen. Zoals altijd zijn de onderdelen nog geheim, maar de organisatie heeft beloofd dat er een ongekend spektakel te verwachten zal zijn.

Calisthenics Cup

Met deelnemers uit maar liefst 16 landen van het hoogste niveau zal er een level getoond worden zoals nog niet eerder vertoond in Nederland. Freestyle en Strict Form, mannen en vrouwen, amateurs en professionals. Een grotere arena, een gloednieuwe wedstrijd rig en de beste calisthenics atleten ter wereld staan garant voor drama en sensatie!

DRC Cup Powerlifting


De beste powerlifters van Nederland verschijnen aan de start voor de onderdelen bankdrukken, deadliften en squat. Met een grote zaal, relevante stands en een verhoogd podium kan iedereen vanuit zijn luie stoel getuige zijn van soms onmenselijke prestaties!

S.A.P. Cup


S.A.P. Cup Bodybuilding. In de categorieën bikini fitness, bikini wellness, body fitness, women physique, men physique, men muscular physique, classic physique, classic bodybuilding en uiteraard bodybuilding wordt gestreden om de felbegeerde bokalen op de beginnersniveau’s D en C. Vele grote namen begonnen ooit op de SAP Cup, dus ook dit jaar zullen er zich ongetwijfeld weer enkele supertalenten aankondigen.

SAP Weekend 2018 wordt al met al overzichtelijker en gezelliger en de grote sporten staan meer centraal. Zorg dat je nu je kaarten koopt zodat ook jij getuige kunt zijn van het grootste krachtsportevenement van de Benelux!

2 comments on “S.A.P. Weekend programma definitief bekend

    • Frank Zegers

      De VIP kaarten voor SAP Weekend kunnen alleen gewonnen worden en worden niet verkocht. Helaas is deze actie ook al afgelopen en zijn de kaarten al verloot.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *