S.A.P. Weekend actie Yourock poseer kleding

Gratis advies over poseer kleding

Claudia Bulsing van YouRock geeft kosteloos en vrijblijvend advies over je poseer bikini of poseer slip. Claudia maakt al jarenlang stagewear en is bekend met de allerlaatste eisen van NBBF en BIFBB. Neem je (voor de eerste keer) deel aan een bikini fitness of bodybuilding wedstrijd, dan wil je ook zeker weten dat je kleding wordt goedgekeurd en dat deze ook fijn zit.

Omdat je lichaam in de wedstrijdvoorbereiding nog best zal veranderen (denk maar aan vet verliezen, vocht reguleren e.d.) is het van belang om je poseer kleding aan te schaffen bij een professional op dit gebied. Koop je confectie kleding, dan kan het zijn dat deze niet goed aansluit. iedereen heeft immers andere verhoudingen. Met name in deze sport is ons advies om te kiezen voor poseer kleding die op maat voor jou gemaakt is.

Als speciale S.A.P. cup actie kun je een vrijblijvende afspraak inplannen met Claudia in haar showroom in Veldhoven (in het pand van Muslce Totaal). je betaalt voor dit advies helemaal niets en je bent ook niet verplicht om je bikini of poseer slip bij YouRock aan te schaffen. Claudia verzorgt ook de spray tanning op de meeste wedstrijden in Nederland en België. Ze is daar zelf dan ook bijna altijd aanwezig mochten er vragen zijn over kleding of tanning.

Profiteer van dit aanbod, zolang er nog plaats is en meld je aan via onderstaand contactformulier:

Inmiddels zijn alle data tot en met 17 oktober al volgeboekt. wees er dus snel bij!

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *