nieuw in 2018: de S.A.P. Arena

Enkele jaren gelden werd de oppervlakte van het S.A.P. Weekend met 1.925 vierkante meter uitgebreid door een extra hal te plaatsen, zodat er meer standruimte en ruimte voor de diverse sportevenementen bij kwam.
Vorig jaar vroeg de organisatie van het S.A.P. Weekend de bezoekers en standhouders om feedback en dat heeft er toe geleid dat deze Dommelhal nu een volledig nieuwe indeling zal krijgen waardoor alles overzichtelijker en toegankelijker wordt!

Njoya League finals

Het Njoya League evenement kent dit jaar zijn finale op de SAP en daarom is het veld een stuk groter en zijn er ruime tribunes geplaatst. In totaal zullen er 320 crossfitters strijden om de prijzen. De tribunes zijn nu bij alle sportevenementen in de Dommelhal aanwezig.

Calisthenics met deelnemers uit 16 landen!

In deze hal zal op zaterdag en zondag ook het gewichtheftoernooi worden afgewerkt en de internationale Calisthenics Cup met deelnemers uit maar liefst 16 landen!

De Dommelhal krijgt een hele nieuwe indeling: de S.A.P. Arena

Het hele middenterrein zal dit jaar bol staan van spektakel en actie en daaromheen staan dan de diverse stands opgesteld zodat ook deze beter tot hun recht zullen komen!

S.A.P. Weekend 2018, je mag het niet missen! Koop nu je kaarten en maak kans op een VIP arrangement

De Dommelhal biedt met deze indeling exclusieve opties voor standhouders. Wil je meer info over een stand op het S.A.P. Weekend, kijk dan eens op onze expo pagina

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *