Maak kans op een VIP arrangement

Wil jij tijdens het S.A.P. Weekend profiteren van een VIP arrangement? Koop dan vóór 1 november een ticket en maak kans op een van de VIP arrangementen die wij verloten.

Vanaf 24 september tot 1 november zullen we wekelijks een VIP arrangement verloten onder ALLE mensen die een ticket gekocht hebben. Dus ook als je voor die tijd een ticket hebt gekocht maak je kans op het VIP arrangement. Het VIP arrangement geldt voor twee personen. Je mag zelf weten wie je meeneemt.

Als VIP ontmoet je onze overall Nederlands kampioen Bodybuilding Lorenzo Leeuwe en de Arnold Classic winnares Anna Mary Peterson, neem je een kijkje backstage en kun je relaxed genieten van alle klassen bodybuilding, bikini fitness en men’s physique op gereserveerde VIP stoelen. je ontvangt een tas vol goodies van onze sponsoren plus waardebonnen voor een hapje en een drankje.

Beleef het S.A.P. Weekend als een echte VIP en koop je tickets vandaag nog.

Koop je meerdere tickets dan maak je ook meer kans! Doen dus.

Koop hier je SAP Weekend tickets

VOORWAARDEN VIP Arrangement:

 • Het Arrangement is GEEN toegangskaartje voor SAP Weekend
 • Is persoonsgebonden
  • Winnaars geven vooraf op voor wie het VIP Arrangement is
 • Geldt voor 2 personen waarvoor een stoel in de grote zaal gereserveerd wordt
 • Wordt 4 keer verloot onder iedereen die voor 1 november een kaartje koopt
 • Inhoud van het VIP Arrangement kan door de organisatie aangepast worden

1e winnaar VIP Arrangement

Op 6 oktober was de eerste trekking van onze VIP arrangement actie en daar kwam Paul Hoeterickx als winnaar uit. We vroegen Paul om een reactie en met wie hij naar het S.A.P. Weekend komt.

 

Paul Hoeterickx: Ik ben al enkele keren op de SAP Cup geweest. Er is een leuke sfeer: iedereen is enthousiast over bodybuilding en fitness. En er zijn ook andere sporten die ronduit indrukwekkend zijn: Cross Fit bijvoorbeeld. Er is ook een interessant commercieel gedeelte, waar nieuwe producten getoond worden, en dat de voorbije jaren erg in omvang gegroeid is.

Mij bevalt vooral de sfeer: voor één keer hoef je je niet te rechtvaardigen waarom je geboeid bent door bodybuilding, terwijl de sport zo vaak in een slecht daglicht gezet wordt (alle atleten zijn anabolen gebruikers, toeschouwers en liefhebbers zijn marginalen, …, de gewone litanie dus). Vorig jaar heeft een goeie vriend van mij de overall men’s athletic physique gewonnen (Ali Bilal), en daardoor was die editie wel een heel bijzondere gebeurtenis voor mij. Bovendien kom je er ook wel wat bekenden en vrienden tegen, omdat het event natuurlijk een grote bekendheid én aantrekkingskracht heeft. En regelmatig kan je ook een praatje maken met ouders en grootouders die voor kun (klein)kinderen komen supporteren. Die zijn dan soms verbaasd als ze zien hoe zwaar een wedstrijdvoorbereiding is en hoeveel discipline er nodig is om zelfs maar in shape te geraken. Kortom: leuke sfeer en veel gelijkgestemde mensen die de sport een warm hart toedragen.

Ik ga het VIP arrangement delen met een vriend die enkele weken voordien aan de Juliette Bergmann Grand Prix gaat deelnemen.

 

2e Winnaar VIP Arrangement

Op 20 oktober hebben we de 2e trekking gedaan van ons VIP Arrangement en daar kwam Kevin Wijers als winnaar naar voren.

Kevin Wijers: Kevin is zelf deelnemer aan de SAP cup en komt op zaterdag in actie. het VIP Arrangement geeft hij aan twee vrienden die hem komen aanmoedigen.

Je ziet dat je als deelnemer dus ook het VIP Arrangement kunt winnen!

2 comments on “Maak kans op een VIP arrangement

  • Frank Zegers

   Dag Hilmi, als je een ticket koopt maak je iedere week kans om een VIP ticket voor het SAP Weekend te winnen. Deze actie duurt tot 1 november. Hoe eerder je een ticket koopt hoe meer kans je maakt.

Comments are closed.