Fit Model Klasse dames (+video)

Introductie op de SAP cup

SAP cup is de wedstrijd voor beginners en heeft dit jaar een primeur: de Fit Model Klasse.

In deze nieuwe klasse presenteren de deelnemers zich in badpak en in een avondjurk.

Niemand minder dan bondscoach Floor van der Putten gaf enkele weken geleden uitleg over de Fit Model klasse in de Muscle Totaal Gym in Veldhoven.

Mogelijke deelname voor alle Bikini deelnemers

ALLE Bikini deelneemsters van de SAP cup mogen ook meedoen aan Fit Model klasse!

In een NBBF wedstrijd is het niet toegestaan om in twee verschillende disciplines uit te komen. Omdat de klasse nieuw is staat de NBBF toe dat de dames op de SAP cup in twee verschillende disciplines actief mogen zijn. Later gaat dat wellicht veranderen!

De Fit Model klasse wordt geïntroduceerd op de SAP Cup. Dus als je ingeschreven bent in de Bikini Fitness of Bikini Welness klasse, of zelfs de Body Fitness klasse, dan mag je ook de Fit Model klasse meedoen! Waarom zou je het niet doen? je bent immers al in topvorm en voorbereid aan deelname. Profiteer van deze kans en misschien word jij wel het eerste Fit Model van de SAP cup.

Inschrijven kan tot 1 december 

Waar moet een Fit Model aan voldoen?

Bij de Fit Model klasse wordt gelet op het algemene uiterlijk van het hele lichaam. De jury houdt rekening met: de algehele lichaamsontwikkeling en vorm; mate van proportionele en symmetrische balans. Maar ook wordt gelet op de complete lichaamsbouw, de conditie van de huid, het haar en het gezicht. Een Fit Model heeft het vermogen om zichzelf te presenteren met vertrouwen, evenwicht en sierlijkheid.

De lichaamsbouw mag niet overmatig gespierd of overmatig slank zijn. Lichaamsdelen die te gespierd of te mager zijn zorgen voor een mindere beoordeling.

Schrijf als deelnemer of kom kijken naar de Fit Model klasse tijdens SAP cup. De Fit Model klasse is op zondag 9 december.